Catharina
Maria
Hof

Zorgboerderij – Boerderijcamping

Boerderijcamping

De boerderijcamping is een ideale kampeerplek voor mensen die houden van rust en eenvoud. Rust van het buitenleven, weg van de drukte van alledag, bijna geen verkeer te horen wel het zingen van de leeuwerik, de boerenzwaluw en de buizerd. Hier is het nog echt stil en donker!

Op de boerderij is van alles te zien; er lopen échte scharrelkippen rond, eenden, pauwen, ganzen, schapen, varkens, hond en konijnen. In de groentetuin naast de camping worden heerlijke, biologische groenten geteeld. Deze zijn te koop in de boerderijwinkel, evenals heerlijke scharreleieren, verse kruiden uit de kruidentuin, aardappelen en zelfgemaakte lekkernijen.
Zo kunt u bij uw tent/caravan lekker kokkerellen met verse, lokale producten!

De camping is voorzien van net en schoon sanitair (zonder munten), warm en koud water en elektra (4-6 ampère) naar keuze. Er zijn 25 ruime kampeerplaatsen, verdeeld over twee open velden. Op het veld bevindt zich een speeltoestel met glijbaan en schommels, ook is er een trampoline beschikbaar.

Daarnaast hebben wij op de camping twee kampeerbungalows; Egel en Wezel, te huur. De kampeerbungalow is een balans tussen eenvoud en luxe, het is een kruising tussen een tent en een bungalow. Een zeshoekig, houten huisje met een dak van zeildoek. Een zee van licht en ruimte, comfortabel ingericht voor vier personen.

Wij gaan zorgvuldig (duurzaam) om met de zorg voor het milieu (water, energie en afval).

Reserveren? Neem dan contact met ons op.