Catharina
Maria
Hof

Zorgboerderij – Boerderijcamping

Omgeving

De camping is gelegen in een rustige polder (hoewel de naam hiervan het tegenovergestelde is, nl. de Onrustpolder). Omsloten door akkerbouwvelden, welke drukbevolkt zijn door wilde konijnen, hazen, reeën en damherten. In de nabije omgeving is er genoeg te ontdekken: natuurgebieden met orchideënvelden (Schotsman, duingebied, Nationaal Park Oosterschelde, Neeltje Jans), bunkers, zee en strand. Kortom, een geweldige omgeving om te wandelen en te fietsen.

Ook voor de watersporters zijn er tal van mogelijkheden in de buurt; windsurfen, zeilen, vissen, kitesurfen, waterskiën, wakeboarden en duiken zowel op het Veerse Meer als op de zee. Het Veerse Meer, het Banjaardstrand en het Noordzeestrand liggen op loop- en fietsafstand van de camping (1 tot 3 km).

De ligging van de camping is centraal; prachtige, historische steden als Veere, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee en Goes zijn met de auto binnen een half uur te bereiken. In grotere steden als Antwerpen en Rotterdam bent u binnen een uur. In het dorp Kamperland (1,5 km) vindt u alles wat uw nodig heeft; supermarkten, restaurants, fiets- en scooter verhuur en een toeristisch informatie punt.

Voor de cultuurliefhebbers zijn er verschillende musea in de buurt: het Watersnoodmuseum, Zeeuws Museum, Historisch Museum de Bevelanden, Oorlogsmuseum en Maritiem MuZEEum zijn een greep uit het grote aanbod.

Op de camping zijn folders en informatie aanwezig.